, ,

Pantaloni Hawker Shell Explore Seeland

Seeland

Pantaloni Hawker Shell Explore ușori, ideali pentru vanatoare si timp liber, membrana integrată Seetex®, rezistentă la vânt si impermeabilă.

828 lei

Golește

Pantaloni Hawker Shell Explore Seeland

Pantaloni Hawker Shell Explore sunt ușori, extrem de versatili, membrană rezistentă la vânt și impermeabilă. Vor deveni rapid îmbrăcămintea ta preferată în aer liber.
Pantaloni Hawker Shell Explore sunt confecționați dintr-o țesătură foarte flexibilă, cu 3 straturi, ce asigură o libertate excelentă de mișcare. Pantalonii se potrivesc bine și urmăresc în mod natural fiecare mișcare a corpului. La fel ca jacheta Hawker Shell Explore, acestea au o suprafață interioară în fagure care ajută la crearea unei circulații excelente a aerului atunci când sunteți activ. Dacă vă încălziți prea mult, vă puteți ventila prin deschiderea fermoarului la nivelul coapselor. Membrana integrată Seetex®, rezistentă la vânt și impermeabilă, vă garantează că veți rămâne uscat în ploaie sau când traversați desisul umed.

Combinația cu jacheta Hawker Shell Explore face un costum extrem de versatil pentru toate tipurile de activități active în aer liber. https://elitehunting.ro/pret/jacheta-hawker-shell-explore-seeland/

CARACTERISTICI PRODUS
Fabricat dintr-un material cu 3 straturi super flexibil, ce permite mobilitate excelentă
Respirabilitate optimizată, pentru vânătoare activă
Reglarea temperaturii corpului, cu suport texturat
Linii articulate, asigură mobilitate la nivelul articulatiilor

Țesătură principală: 100% poliester, 3 straturi
Căptușeală din spate : 100% poliester, tip plasă
Tehnologie: SEETEX® cu 3 straturi

Culoare

black

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…