, ,

Mountain Hunter smock Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Mountain Hunter smock Harkila silentioasa, membrană GORE-TEX rezistenta la vânt și impermeabila, finisaj DWR ce respinge apa și murdăria, fermoar cu două căi de la tiv până sub brat.

2.935 lei

Golește

Mountain Hunter smock Harkila

Mountain Hunter smock Harkila la fel ca restul gamei este un hanorak conceput pentru vânătoare activă, în special în zonele înalte, la altitudini mari. Smock-ul este relativ ușor, datorită lungimii sale și a membranei GORE-TEX, poate rezista chiar și celor mai schimbătoare condiții meteorologice.
Mountain Hunter Smock este fabricat dintr-o țesătură cu zgomot redus. Incorporează membrană GORE-TEX rezistenta la vânt și impermeabila ,  finisaj DWR (Durable Water Repellent) pentru a respinge apa și murdăria. În stânga este un fermoar cu două căi, ce trece de la tiv până sub brat. Acest lucru face ca smock-ul să fie ușor de îmbrăcat și de dat jos și permite ventilarea. Mountain Hunter Smock are un buzunar mare, cu fermoar înclinat pe fiecare parte. Există, de asemenea, un buzunar mare cu fermoar pentru binoclu sau ceva similar. Buzunarul de la piept are orificii de scurgere și o clapă largă cu închidere magnetică silentioasa. Pe pieptul stâng are buzunar radio cu fermoar vertical și orizontal, care servește de trecere pentru antena și facilitează introducerea și scoaterea unui radio sau GPS.

CARCTERISTICI  PRODUS
Gluga reglabilă detașabilă
Banda de prindere pe umeri
Buzunar radio cu intrare dublă si fermoar, buzunar mare pentru binoclu cu găuri de scurgere
Buzunare laterale cu fermoar
Fermoar lateral cu 2 căi pentru acces facil și ventilație ușoară

Material principal: 100% poliester,
căptușeală DWR : 100% poliester, plasa fina
tehnologie GORE-TEX in 2 straturi

Culoare

Hunting green

Producator

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58

S-ar putea să-ți placă și…