, ,

Jacheta Driven Hunt HWS Insulated Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Jacheta Driven Hunt HWS Insulated groasă și calduroasă, căptușită Thermo Poly Shield™Fill, tratament DWR ce respinge murdăria și apa, 2 straturi HWS

2.690 lei

Golește

Jacheta Driven Hunt HWS Insulated Harkila

Jacheta Driven Hunt HWS Insulated este o jachetă de vânătoare groasă și calduroasă, cu o varietate de caracteristici practice încorporate. Este căptușită cu vatelină groasă Thermo Poly Shield ™ Fill și o căptușeală din lână peste partea superioară a spatelui, pentru a proteja această zonă expusă. Are o membrană rezistentă la vânt și impermeabilă. Acest lucru îl face ideal pentru vânătoarea statică în lunile reci de toamnă și iarnă, nu numai pe zăpadă, ci și în lapoviță și ploaie.
Țesătura are un tratament DWR ce o face să respingă murdăria și apa. În interior, jacheta este căptușită cu o vată caldă, de 120 de grame Thermo Poly Shield ™ Fill, cu o căptușeală suplimentară din lână pe partea superioară a spatelui. Membrană cu 2 straturi HWS® Härkila Weather System, rezistentă la vânt, pentru a rezista lapoviței și ploii. Jacheta lungă pentru a vă menține regiunea lombară și sezutul cald ce nu se ridica când sunteți așezat.

Jacheta Driven Hunt HWS are un buzunar radio pe pieptul stâng, cu deschideri cu fermoar, ușor de accesat în partea superioară și laterală. În mâneca superioară stângă este un buzunar mic cu o banderolă reflectorizantă cusută, roșie pe o parte, portocalie pe cealaltă, ce se fixează ușor în jurul brațului. Două buzunare înclinate pentru încălzirea mâinilor și două buzunare frontale mari cu clapete, cu închideri magnetice cu zgomot redus. Un suport pentru cartuș este cusut în buzunarul frontal din dreapta. Fermoarul principal bidirecțional al jachetei este acoperit de o clapă rezistentă la vânt și impermeabilă cu capse cauciucate, silentioase. Există un buzunar interior, gluga este detașabilă și șnururi elastice pe glugă, în talie și pe tivul inferior.
Țesătură principală: 84% poliester / 16% poliuretan,
Căptușeală DWR : 90% poliester / 10% lână, uscare rapidă, căptușeală Techwool: 120 g
Tehnologii: 2 straturi HWS®, izolație Thermo Poly Shield ™

Poti realiza un costum in combinatie si pantalonii Driven Hunt HWS -accesati link- https://elitehunting.ro/pret/pantaloni-driven-hunt-hws-harkila/

Culoare

willow green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jacheta Driven Hunt HWS Insulated Harkila”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…