, ,

Pantaloni Hawker Advance Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Pantaloni respirabili, ușori, silentiosi, pentru vânătoare activă, membrană rezistentă la vânt și impermeabilă, cusături armate.

926 lei

Golește

Pantaloni Hawker Advance Seeland

Pantalonii Hawker Advance Seeland sunt conceputi pentru vânători care nu se tem de terenul dificil și de vremea rea. Pantaloni respirabili, ușori, silentiosi, potriviți pentru toate tipurile de vânătoare activă. Hawker Advance prezintă o membrană rezistentă la vânt și impermeabilă și cusături armate care sunt sigilate în interior și exterior. Pe partea din față, există o armare suplimentară de la genunchi în jos până la glezne, elastica. Acest lucru asigură confortul și libertatea de mișcare, ofera siguranta in urmărirea prin desisul padurii sau pe pantele abrupte. În interior, pantalonii sunt căptușiți cu un poliester moale, tip fagure. Permite aerului și umidității să circule, să se disperseze și să se evapore mai repede. Acest lucru face ca pantalonii să fie foarte respirabili și să regleze temperatura. Dacă vă incalziti, vă puteți ventila deschizând în spatele genunchilor. Cele patru buzunare au fermoare impermeabile, iar deschizăturile gleznei au o banda elastică, prinsă în interiorul piciorului, pentru a evita prinderea de crengi, etc.

Combinația jachetei și pantalonilor Hawker Advance face un costum extrem de versatil pentru toate tipurile de vânătoare activă, indiferent de condițiile meteorologice sau de sol. accesati link- https://elitehunting.ro/pret/jacheta-hawker-advence-seeland/

CARACTERISTICI PRODUS
Buzunare pe coapse cu fermoare impermeabile
Fermoare de ventilație in spatele genunchilor
Cusături cu bandă exterioară
Panouri de intarire suplimentara pe coapse
Partea inferioară reglabilă
Material cu 3 straturi super flexibile
Compozitie tesătură principală: 100% poliester,
Căptușeală cu 3 straturi : 100% poliester, tip plasă
Tehnologie: SEETEX® 3 straturi

Culoare

pine green

Marimi Haine

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pantaloni Hawker Advance Seeland”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…