rucsac vanatoare elite hunting

Rucsac vanatoare – utilitate si design Leave a comment

Spread the love
Calitatile unui rucsac de vanatoare sunt incontestabile!

Echipamentele complete de vanatoare includ si rucsac vanatoare adecvat activitatii de vanatoare, pe terenuri diferite si in conditii extreme. In alegerea unui rucsac de vanatoare se urmaresc urmatoarele criterii: durata calatoriei, care te ajuta sa alegi capacitatea rucsacului de vanatoare, spatiul disponibil de obicei trecut pe etichete. Cu cat drumetia este mai lunga cu atat creste disponibilitatea spatiului necesar la un ruscac de vanatoare. Si nu in ultimul rand, compartimentarea rucsacului trebuie sa fie practica.

Alunecarea culelelor de pe umeri e importanta, un rucsac calitativ este special conceput pentru libertate de miscare mai ales la tragere.

O alta problema ar trebui sa fie si spatiul special in care sta pusca de vanatoare.
rucsac vanatoare cu scaun harkila elite hunting
rucsac vanatoare cu scaun harkila elite hunting

Pentru a evita zgomotele inutile si eventuale zgarieturi pe arma. Unele modele au toc detașabil atașat pe exterior permit ca arma să fie transportată pe spate în loc de umăr. Husa de protectie este concepută astfel încât arma să poată fi atrasă fără a scoate rucsacul. Curelele de transport ale rucsacului sunt plate, astfel încât să nu interfereze cu sistemul de tragere.
Panouri mari de ventilație cu ochiuri mari în partea din spate și plasă cu ochiuri fine pe partea superioară. Curele pentru talie și centura largă de susținere a șoldului. Acest lucru ajută la eliminarea umidității în timpul activității de intensitate ridicată și asigură o bună circulație a aerului.https://elitehunting.ro/rucsac-mountain-hunter-harkila/

Rucsac de vanatoare silentios, fara catarame metalice sau detatii care sa luceasca sau sa zgdrangane. Cataramele rucsacului trebuie sa fie inchise, chiar daca buzunarele sunt goale, daca trageti capatul curelei de inchidere inca odata prin catarama, nu se va mai auzi nici un zornait.
Un alt detaliu important este scaunul, anumite modele au posibilitatea de a oferi aceasta optiune.https://elitehunting.ro/rucsac-cu-scaun-vanatoare-harkila-bearhunter/

Rucsac METSO Harkila cu cadru metalic ce permite folosirea lui pe post de scaun atunci cand este nevoie.

echipamente vanatoare elite hunting
echipamente vanatoare elite hunting

https://elitehunting.ro/rucsac-vanatoare-harkila-metso/

Husa de ploaie detasabila pentru arma si/sau rucsac rezistentă la apă pentru protecţia ambelor.

Geanta de vanatoare este la fel de importanta.

Ai nevoie de multe haine de schimb, accesorii de vanatoare si alte lucruri. Un model foarte practic pentru aceasta situatie este –https://elitehunting.ro/geanta-vanatoare-harkila-kotka-65-l/

Rucsac ușor și clasic cu suprafață tratată DWR. Conceput atât pentru vânătoare cât și pentru excursii montane
YKK®. Fermoare de înaltă calitate, robuste și sigure, impermeabile.

Suprafetele tratate DWR pentru impermeabilitatea atat de necesara in deplasarile outdoor.

https://elitehunting.ro/rucsac-vanatoare-harkila-metso-classic-50-l/

Materialul rucsacului de vanatoare trebuie sa fie rezistent la uzura si conditii atmosferice variate (caldura, ploaie, inghet). De asemenea pentru rucsaci de vanatoare sunt preferate materialele impermeabile si respirabile. Poti proteja rucsacii de vanatoare cu o husa de ploaie, care daca nu este inclusa se poate achizitiona separat.

Compartimentele  rucsacului de vanatoare sunt foarte practice, ele ajuta la organizarea eficienta si la echilibrare.

Sunt recomandati rucasaci vanatoare cu minim doua compartimente accesibile din exterior. La rucsacii de vanatoare buzunarele laterale sau din capac tin lucrurile utile la indemana.
Forma la rucsacilor de vanatoare trebuie sa asigure stabilitate si echilibru.  Sunt importante centura de sold si bretelele umerilor, acestea preiau din greutate. Materialul cadru de pe partea care vine pe spate la rucsacii de vanatoare are un rol major in protejarea spatelui iar ventilatia ofera un plus de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *