,

Leupold Red dot Sight Freedom RDS

Leupold

Leupold Red dot Sight cu punct de țintire definit, 1 punct MOA ideal in plasarea imaginii, nu ascunde ținta si oferă câmp vizual larg, cu orice montura in functie de necesitatile clientului. Produs garantat pe viata de catre producator, in baza unei serii unice a produsului inscrisa direct pe site-ul LEUPOLD.

1.947 lei

Leupold Red dot Sight Freedom RDS 

Leupold Red dot Sight Freedom RDS  -consistență și durabilitate în punct roșu. Peste 70 de ani de experienta în domeniul opticii,  punct roșu Leupold®, rezistent, funcționează în condiții extreme. La fel ca toata optica Leupold, este proiectată, prelucrată și asamblată în SUA și este garantată să funcționeze pe viață.
Sistemul optic cu punct roșu Leupold oferă transmisie de neegalat a luminii, proiectată pentru performanțe în cele mai dificile condiții.  Imagine clară în lumină directă, rezoluția și claritatea pe care ghizii și trăgătorii profesioniști le cer.
Iluminat -Această lunetă Leupold Red dot Sight vine cu un reticulul iluminat, care vă poate ajuta să ochiti mai repede ținta în situații cu lumină scăzută.
Tehnologia Senzorului de Mișcare (MST™) prelungește durata de viață a bateriei prin dezactivarea automată după cinci minute de inactivitate. Se reactivează instantaneu de îndată ce este detectată o mișcare.
Leupold este pionier în tehnologia modernă rezistentă la apă și ceață. Folosind gaze și metode de etanșare rezistente la temperaturi extreme, schimbări de înălțime și șocuri, elementele interne optice rămân fără umezeală și limpezi o viață.

CARACTERISTICI PRODUS

Diametrul tubului 34mm

Tip reticul- Iluminat
Reticul 1 MOA Dot
Tip baterie CR2032
Tip comutator -apasare buton
Iluminare strălucitoare la lumina zilei da
Greutate -195.61 grame
Valoarea de ajustare sus-jos pe clic 1/4MOA
Interval de reglare sus-jos (cm @ 100m) 233
Valoarea de ajustare stanga-dreapta pe clic 1/4MOA
Interval de ajustare stanga-dreapta (MOA) 80
Interval de reglare stanga dreapta (MIL) 23
Interval de reglare stanga -dreapta (cm @ 100m) 233
Ajustarea stanga-dreapta pe rotație 15 MOA
Mărire min 1
Diametrul obiectivului (mm) 34
distanta fata de ochi nelimitata
Durată de viață a bateriei (h), intensitate scăzută 1600
Durată de viață a bateriei (h), intensitate medie 1000
Durată de viață a bateriei (h), intensitate ridicată 300
Numărul de setări de iluminare 8

Culoare

Negru

Producator

S-ar putea să-ți placă și…