-10%
, ,

Pantaloni cover Deer Stalker Harkila

Harkila
Availability:

În stoc


Pantaloni tratați cu Tanatex®, pentru muște, țânțari și alte insecte ce pot diminua plăcerea vânătorii, si camuflaj AXIS MSP, ce perturbă conturul vânătorului.

585 lei 650 lei

Golește

Pantaloni cover Deer Stalker Harkila cu camuflaj AXIS MSP®Forest

Pantaloni cover Deer Stalker Harkila confecționați din țesătură cu gauri foarte mici de aerisire, ușoară, aerisită și cu uscare rapidă. Excelenți pentru a fi utilizați atunci când vanati pe vreme caldă, pot fi purtati peste pantaloni scurți, de exemplu. Dar sunt și ușor de purtat cu tine și de îmbrăcat peste hainele tale obișnuite de exterior, pentru vânătoarea de toamnă. Pantalonii au fermoare laterale pe toată lungimea, astfel încât sunt ușor de îmbrăcat și scos fără a-ți scoate bocancii. De asemenea, au deschideri pe fiecare parte pentru un acces ușor la buzunarele pantalonilor sau pantalonilor scurți pe care îi porți dedesubt, precum și o brață cu fermoar și un fermoar pe talie. Pantalonii de acoperire sunt tratați cu Tanatex®, pentru a te feri de muște, țânțari și alte insecte care pot diminua plăcerea vânătorii. Pantalonii au camuflaj AXIS MSP, ce perturbă conturul vânătorului și îl face pe purtător să se confunde în fundal. MSP înseamnă Multi Season Pattern a fost conceput pentru a fi eficient pe terenuri diferite tot anul..

Pantalonii Deer Stalker sunt printre cei mai practici și versatili pantaloni de camuflaj pe care îi puteți cumpăra. Confecționati din țesătură subțire, elastică, cu plasă, ce se împachetează foarte mic, ușor de luat la vanatoarea păsărilor. Țesătura este tratată cu Tanatex®, care excelează în a ține la distanță muștele, țânțarii și alte insecte.

CARACTERISTICI PRODUS

Fermoare laterale din partea de sus a șoldului si până jos
Fermoare laterale in două direcții pentru acces ușor la buzunarele de dedesubt
Talie și tiv inferior cu elastic
Material principal: 92% poliester/8% elastan, jacquard

Culoare

AXIS MSP®Forest

Producator

Marimi Haine

L, XL

S-ar putea să-ți placă și…