, ,

Pantaloni Hawker Shell II Seeland

Seeland
Availability:

În stoc


Pantaloni Hawker Shell II ușori, vanatoare si timp liber, membrana integrată Seetex®, rezistentă la vânt si impermeabilă.

1.049 lei

Golește

Pantaloni Hawker Shell II Seeland

Pantaloni Hawker Shell II sunt ușori, extrem de versatili, membrană rezistentă la vânt și impermeabilă. Vor deveni rapid îmbrăcămintea ta preferată în aer liber.
Pantaloni Hawker Shell II Seeland  sunt confecționați dintr-o țesătură foarte flexibilă, cu 3 straturi, ce asigură o libertate excelentă de mișcare. Pantalonii se potrivesc bine și urmăresc în mod natural fiecare mișcare a corpului. La fel ca jacheta Hawker Shell II, acestea au o suprafață interioară în fagure care ajută la crearea unei circulații excelente a aerului atunci când sunteți activ. Dacă vă încălziți prea mult, vă puteți ventila prin deschiderea fermoarului la nivelul coapselor. Membrana integrată Seetex®, rezistentă la vânt și impermeabilă, vă garantează că veți rămâne uscat în ploaie sau când traversați desisul umed.

Combinația cu jacheta Hawker Shell II face un costum pentru activități în aer liber.- https://elitehunting.ro/pret/jacheta-hawker-shell-ii-seeland/

CARACTERISTICI PRODUS
Fabricat din material super flex cu 3 straturi, ce permite o mobilitate excelentă  si respirabilitate optimizată, pentru vânătoare activă
Reglarea temperaturii corpului, cu o rețea texturată si linii de croiala articulate ce oferă mobilitate atletică
Fermoare pentru buzunarul frontal si fermoare pentru ventilație toate hidrofuge

Țesătură principală: 100% poliester, 3 straturi
Căptușeală din spate : 100% poliester, tip plasă
Tehnologie: SEETEX® cu 3 straturi

Culoare

pine green

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…