, ,

Pantaloni incalzire Harkila Heat

Harkila

Pantaloni incalzire Heat Harkila usucare rapida, elastici și rezistenti, croială modernă, pe forma corpului, membrane de încălzire cusute, setare manuala

975 lei

Golește
Pantaloni incalzire Harkila Heat

Pantaloni incalzire Harkila Heat L / S cu membrane  încorporate, ce pot fi setate exact la temperatura dorită. Acest lucru îi face o alegere excelentă pentru o gamă largă de activități în aer liber pe vreme rece.
Pantalonul Härkila Heat L / S este fabricat din 80% nailon și 20% spandex, făcându-l rapid de uscat, elastic și rezistent. Are o croială modernă, ce se potrivește relativ bine pe forma corpului. În părțile cele mai vulnerabile la frig – deasupra genunchilor și în regiunea lombară – există membrane de încălzire cusute, ce pot fi setate la 35C, 43C sau 50C folosind butonul de pe piept. Spre deosebire de tehnologiile de încălzire mai vechi, membranele de încălzire sunt suficient de flexibile pentru a fi pliate.

Pantaloni incalzire Harkila Heat pot fi de asemenea spălati în mașină. În talie se află un cablu lung, acoperit cu țesătură, cu USB impermeabil, astfel încât să puteți conecta o baterie, pe care o puteți păstra în buzunarul pantalonilor, de exemplu. Buzunarul poate fi folosit pentru a pastra cablul atunci când bateria de alimentare nu este conectată. Cu o baterie de 10.000 mAh, tricoul poate emite cea mai ridicată temperatură de 50C timp de aproximativ 7 ore la o temperatură exterioară de 0C. Pentru a economisi energie, membranele de încălzire intră automat în standby odată ce a atins temperatura setată. Apoi se repornesc automat dacă temperatura scade cu 1-2 grade sub nivelul stabilit. Rezultatul este că reglează căldura, deoarece funcția de încălzire se oprește automat dacă vă încălziți din cauza efortului intens. Pantalonul este livrat cu o pungă pentru împachetare.
Țesătură principală: 80% nailon / 20% spandex, jerseu unic

Produs compatibil cu bluza din aceesi gama HEAT – https://elitehunting.ro/pret/bluza-incalzire-harkila-heat/

Culoare

Willow green/Black

Producator

Marimi Haine

3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS, XXL

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pantaloni incalzire Harkila Heat”

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…