, ,

Pantaloni Hawker Light Explore Seeland

Seeland

Pantaloni Hawker Light Explore cu membrană Seetex® rezistentă la vânt și impermeabilă, menține temperatura corpului, ventilație pe coapse.

632 lei

Golește

Pantaloni Hawker Light Explore Seeland

Pantaloni Hawker Light Explore ideali pentru activități de primăvară și vara, când există întotdeauna șanse de vânt și ploaie. Hawker Light Explore au membrană Seetex® rezistentă la vânt și impermeabilă, pentru a vă proteja și a vă menține temperatura corpului și pielea uscata. Ventilație cu fermoar disponibilă în spatele coapselor, dacă începeți să vă supraîncălziți. În plus, pantalonii sunt căptușiți cu plasă pentru circulația aerului în jurul picioarelor, făcându-i confortabili, chiar și în momente de efort ridicat. Pantalonii au două buzunare frontale și două buzunare mari pentru coapse, toate cu fermoare hidrofuge. Există șnururi elastice la glezne pentru a asigura o potrivire perfectă.

În combinație cu jacheta Hawker Light Explore, aveți un costum ușor și trendy, când vremea promite căldură, dar oferă ocazional vânt și ploaie rece.https://elitehunting.ro/pret/jacheta-hawker-light-explore-seeland/

CARACTERISTICI PRODUS
Aerisire pe coapsa cu fermoar
Buzunare pe coapse
Tiv inferior reglabil

Țesătură principală: 100% poliester,
căptușeală twill : 100% poliester,

tehnologie SEETEX® 2½-layer

Culoare

black

Marimi Haine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Producator

S-ar putea să-ți placă și…